مرکز هوش مصنوعی اینوا

۰
list item image

وبزی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

list item image

وبزی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

زبان فارسی به هوش مصنوعی پادکست‌ساز گوگل اضافه شد.

هوش مصنوعی Audio Overviews گوگل حالا از زبان فارسی هم پشتیبانی می‌کند تا بتوانید در زمانی کوتاه، پادکست بسازید.

 

گوگل NotebookLM را چندزبانه کرد؛ پادکست‌های هوش مصنوعی حالا به زبان فارسی هم در دسترس‌اند.

 

یکی از ابزارهای نسبتاً کم‌سروصدای اما تحول‌آفرین گوگل، یعنی NotebookLM، حالا با قابلیت جدیدی دسترسی‌پذیرتر از همیشه شده است. گوگل لبز اعلام کرده که قابلیت محبوب Audio Overview — که اسناد کاربران را به خلاصه‌های صوتی جذاب شبیه پادکست تبدیل می‌کند از بیش از ۵۰ زبان مختلف پشتیبانی می‌کند که زبان فارسی نیز در میان زبان‌های جدید پشتیبانی‌شده قرار دارد.

 

 

نکات کلیدی:

  • قابلیت Audio Overview اکنون با کمک مدل قدرتمند Gemini 2.5 Pro، از بیش از ۵۰ زبان مختلف پشتیبانی می‌کند.
  • کاربران می‌توانند زبان خروجی مورد نظر خود را در تنظیمات انتخاب کنند؛ این گزینه هم شامل پاسخ‌های صوتی است و هم متنی.
  • این قابلیت، امکان یادگیری چندزبانه و فهم منابع متنوع زبانی را فراهم می‌کند.

 

قابلیت Audio Overview نخستین‌بار سال گذشته معرفی شد و به‌سرعت با استقبال کاربران روبه‌رو شد. دلیل این موفقیت ساده اما هوشمندانه بود: راهی طبیعی، کاربردی و جذاب برای درک مطالب پیچیده و حجیم بدون نیاز به خیره شدن به صفحه نمایش. برخلاف فناوری‌هایی که صرفاً متن را به صدا تبدیل می‌کنند، Audio Overview یک گفت‌وگوی ساختگی بین دو مجری هوش مصنوعی ایجاد می‌کند که مفاهیم را توضیح داده، با هم ارتباط می‌دهند و برای شنونده خلاصه‌سازی می‌کنند؛ فرمی که بسیاری از کاربران آن را بسیار دل‌نشین‌تر و مؤثرتر از خلاصه‌نویسی‌های متنی می‌دانند.

 

این گفت‌وگوها اکنون طبیعی‌تر از همیشه‌اند و مهم‌تر از آن، می‌توانند به زبان دلخواه شما از چینی و کره ای گرفته تا هندی، ترکی، و البته فارسی اجرا شوند. در تنظیمات NotebookLM بخشی به‌نام Output Languageاضافه شده که به کاربران امکان می‌دهد زبان خروجی را برای پاسخ‌های متنی و صوتی به‌راحتی تغییر دهند. قابلیتی ساده اما کمیاب در میان ابزارهای هوش مصنوعی فعلی.

 

برای معلمان و مدرسین، این توسعه افق‌های جدیدی را می‌گشاید. مثلاً یک معلم که در حال آماده‌سازی درس‌نامه‌ای درباره‌ی جنگل آمازون است، می‌تواند منابعی به زبان‌های انگلیسی، عربی و فارسی را ترکیب کند، در حالی‌که دانش‌آموزان می‌توانند خلاصه‌ی صوتی این مطالب را به زبان مادری خود، مثلاً فارسی، دریافت کنند. به این ترتیب موانع زبانی در مسیر دسترسی به دانش تا حد زیادی برطرف می‌شود.

 

سرمایه‌گذاری مداوم گوگل روی NotebookLM و تبدیل آن از یک ابزار آزمایشی به ابزاری مؤثر برای یادگیری، تحقیق و تولید محتوا با کمک هوش مصنوعی، نشان می‌دهد که این پلتفرم قرار است نقش مهمی در آینده‌ی آموزش و ارتباط ایفا کند.

 

 

 

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده

جستجو در مقالات

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید